Interview for manify.nl

Deze 29-jarig fitness model is geboren in Varna, Bulgarije. Natuurlijk is zo fit als wat, maar daarnaast heeft ze ook een goed stel hersenen. “Ik heb een Master in Accounting en momenteel ben ik aan het afstuderen op het gebied van rechten. Ik heb een half jaar op een advocatenkantoor gewerkt en daarnaast was fitnessen een hobby van me. Nadat ik naar Sofia verhuist was, ontmoette ik een van Bulgarije’s meest geroemde fotograaf Lubo Sergeey. Ik begon deel te nemen in veel van zijn projecten, een flink aantal daarvan wonnen zelfs vele prestigieuze prijzen. Dit zorgde ervoor dat ik realiseerde dat ik potentieel had in de fitness-wereld. Ik begon te harder te trainen en raakte erin geïnteresseerd om  om andere te helpen met beter te leren trainen. Na verloop van tijd ging ik meer en meer mensen te helpen en besloot ik het ook online op te pakken. Al snel daarna nodigde Lazar Angelov me uit om samen een video te schieten. Daarna rolde de aanbiedingen binnen en ben ik me gaan richten op ‘fitness modeling’.”

Read More: www.manify.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *